ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
E-MAIL
ΕΚΤΥΠΩΣH

Φοίτηση και Σπουδαστικά
Βιβλιοθήκη
Ηλεκτρονική Μάθηση
Διοικητικές Υπηρεσίες
Πρόγραμμα Έρασμος
Οργ. Φοιτητών, Αποφοίτων
Αθλητικές και
Πολιτιστικές Δραστηριότητες
Αθλητικές Δραστηριότητες
Πολιτιστικές Δραστηριότητες
Περιβαλλοντική Πολιτική
Γρήγορη Πρόσβαση
Webmail
Webmail Προπτυχιακών
e-Class
Δικτυακή Βοήθεια
Επικοινωνία για Θέματα Εκπαίδευσης
Σύστημα Δήλωσης ΒλαβώνΑνακοινώσεις Προκηρύξεις Εκδηλώσεις Αρχείο

Αθλητικές Δραστηριότητες

Αθλητικές Δραστηριότητες

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πέρα από τους τομείς της επιστήμης στους οποίους εξειδικεύεται μέσα από τα οκτώ Τμήματά του και τα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών, εξειδικεύεται και στις αθλητικές δραστηριότητες. Διαθέτει μακρόχρονη ιστορία στον αθλητισμό που συνοδεύεται από πλήθος διακρίσεων, μεταλλίων, κυπέλλων και βραβείων σε εθνικές, αλλά και διεθνείς διοργανώσεις. Προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει ολοκληρωμένη Παιδεία στους φοιτητές του, και εκμεταλλευόμενο του πλεονεκτήματος της τοποθεσίας του, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεργάζεται με τον κορυφαίο Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο. Τα μαθήματα των αθλητικών δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται στα κλειστά Γυμναστήρια, στις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους αθλητικούς χώρους του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, που βρίσκονται απέναντι του κεντρικού κτιρίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην οδό Μαυροματαίων.

Η διδασκαλία των μαθημάτων του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του ΟΠΑ ακολουθεί το Πρόγραμμα Διδασκαλίας των ακαδημαϊκών μαθημάτων. Αρχίζει με την έναρξη των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου και λήγει με το τέλος των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν τα μαθήματα του Τμήματος Φυσικής Αγωγής μέχρι και έξι μήνες μετά τη λήψη του Πτυχίου τους. Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν μια έντυπη αίτηση συμμετοχής για το άθλημα ή τα αθλήματα στα οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν, καταθέτουν τα δικαιολογητικά - βεβαιώσεις ιατρών, φωτογραφίες και συμπληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής. Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και από ικανοποιητικό αριθμό έκτακτων εκπαιδευτικών, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι σε διάφορα αθλήματα και υπό την επίβλεψη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Παρακάτω, ακολουθούν αναλυτικά οι αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρονται από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προγράμματα Αθλητικών Δραστηριοτήτων

Υπεύθυνος Τμήματος Φυσικής Αγωγής: Πελεκούδας Άγγελος, Διεύθυνση Επικοινωνίας: Δεριγνύ 1 & Μαυροματαίων, ΑΘήνα 104-34, Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 8203 753
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πατησίων 76, ΤΚ 104 34 Αθήνα
Tηλεφωνικό Κέντρο: +302108203 911, e-mail: webmaster@aueb.gr
© Copyright 1996 - 2014 | Athens University of Economics and Business